DVD/CD

7
Nakkestøtte med 7"dvd afspiller

Nakkestøtte med 7"dvd afspiller

400 kr.

Nakkestøtte med 7"dvd afspiller, Nakkestøtte 2stk med 7" skærm og dvd afspiller i sort læder(brugt).

9000 Aalborg
tir.
Next Base DVD-afspiller med 2 skærme

Next Base DVD-afspiller med 2 skærme

300 kr.

Next Base DVD-afspiller med 2 skærme, Next Base DVD-afspillere til bilen med 2 skærme inkl. 2 opladere (både opladere til bilen og til alm. strømstik), 2 sæt monteringsstropper og 1 fjernbetjening. Kan pakkes fint sammen, når de ikke er i brug, se billede 2. Der følger en stak film med.

5200 Odense V
14. maj.
Skærme/Dvd afspiller til nakkestøtter

Skærme/Dvd afspiller til nakkestøtter

450 kr.

Skærme/Dvd afspiller til nakkestøtter, Andet mærke, UNITED DVP 7041 2 stk. Dual 7" 16:9 Icd screen med dvd-afspiller Go underholdning til børn der skal med på den lange køretur. Medfølger: 1 taske samt 1 fjernbetjening..

8350 Hundslund
7. maj.
DVD-afspiller bil?

DVD-afspiller bil?

500 kr.

DVD-afspiller bil?, Har disse DVD afspiller til bilen har kun været pakket ud for at kunne tage billede af sættet

6780 Skærbæk
7. maj.
DVD afspillere til bil eller sommerhus

DVD afspillere til bil eller sommerhus

200 kr.

DVD afspillere til bil eller sommerhus, Andet mærke, ScanSonic DVD afspiller med 2 skærme til bagsæderne i bilen SÆLGES. Der medfølger fjernbetjening og stik til cigarettænder samt 220v. incl. brugsanvisning og taske.

2800 Kongens Lyngby
22. apr.

Dvd-afspiller Denver

500 kr.

Dvd-afspiller Denver, Andet mærke, DVD afspilleren har aldrig været.. De 2 tv skærme er brugt, de viser et super godt billede. Der er masser af tilbehør + porto TV Film Musik CD

8330 Beder
7. apr.

DVD Afspiller

300 kr.

DVD Afspiller, DVD Afspiller, næsten som ny, ikke brugt meget. 2 stk. Høretelefoner med stik medfølger

7200 Grindsted
31. mar.
Audio- og videoteknologien inden for biler udvikler sig hele tiden. I dag kan man få DVD-afspillere installeret i bilen, så man kan se film, lytte til musik eller se TV på sin tur. Mange moderne CD-afspillere har desuden funktioner som telefonopkald, hvor man kan styre musikken fra bilens hovedtelefoner, samtidig med at man taler i telefon. Hvis man er interesseret i at få installeret en CD-afspiller i sin bil, kan man tage et kig på de forskellige modeller, som findes på markedet. Dette gælder både for den almindelige CD-afspiller og den mere avancerede DVD/CD/MP3 afspiller.