Multimedie

2
VW RNS510 reparation

VW RNS510 reparation

1.000 kr.

VW RNS510 reparation, Reparation af RNS-510. Typisk fejl: - enheden ikke vil starte op med andet end velkomst logoet og genstarter. - lyden er forsvundet Jeg kan også udlæse koden, og ændre flere ting i enheden, og på de nye modeller kan sproget ændres til dansk. Hvis jeg ikke kan lave den, så koster det dig ikke noget andet end transporten/fragten. Det er rep af RNS 510 og Skoda versionen Columbus. Ring eller send en SMS.

6000 Kolding
21. apr.
Kode til RNS 510 - 810 - 850

Kode til RNS 510 - 810 - 850

300 kr.

Kode til RNS 510 - 810 - 850, Oplåsning af RNS 510 - RNS 810 - RNS 850 kan oplåses med kabel, hvis enheden vil have koden pga. strømmen har været fra enheden, og du ikke har koden. Der er mulighed for ændring af: - PIN kode. - DVD afspilning under kørsel også kaldet VIM/Video In Motion. - baggrunden i menuerne hvor der kan vælges Highline, Sportline og Premium. - aktivering af bakkamera. - serienr. - deaktivering af pin-kode evt. ved montering i en bil hvor strømmen afbrydes helt til radioen når bilen slukkes. - samt andre ting.

6000 Kolding
15. apr.
Multimedie er et term, der bliver brugt om alt lige fra avancerede navigationssystemer til simple DVD-afspillere. Multimedie i biler refererer typisk til systemer, som integrerer flere forskellige funktioner, såsom lyd og billede, i én enhed. Dette gør det muligt for føreren at se film eller lytte til musik fra bilens frontpanel samtidig med, at han eller hun kører. Dette er en af de største trends inden for biludstyr i øjeblikket. Multimedie systemer kan være udviklet med forskellige formål i tankerne, alt fra at underholde føreren til at give oplysninger om vejforhold eller andet, som kan være brugbart for den pågældende fører.