Svindlere på GulogGratis, tilbyder kurér-aftale og benytter falske betalingssider, der ligner GulogGratis. De kontakter via WhatsApp eller e-mail.

Pajero Sport

1
Mitsubishi Pajero Sport købes til Export

Mitsubishi Pajero Sport købes til Export

123 kr.

Vi opkøber din Mitsubishi Pajero Sport til Export. Biler med mange KM, og ingen eller få måneder til syn har også STOR interesse. Vi er også interesseret i varebil. Vi er landsdækkende og kan hente i hele landet ( fra dag til dag, eller efter aftale ) - Kontant handel er også muligt. Ring / SMS på 41636917 og få den bedste pris i Danmark. Send en SMS gerne med billeder og lidt info om din bil, så svarer vi hurtigst muligt. DRIVE IN og få den bedste pris mens du står ude ved os på, Fåborgvej 11 9220 Aalborg Øst. Vi glæder os til at handel med dig.

9220 Aalborg Øst
i dag
Peter's Biler Export ApS
Mitsubishi Pajero Sport er en mellemstor SUV, der er produceret af Mitsubishi Motors siden 1996. Den har også været markedsført som Mitsubishi Challenger, Mitsubishi Montero Sport og Mitsubishi Shogun Sport. Pajero Sport er baseret på Triton-pickupbilen. Den fås i både tohjulstrukne og firehjulstrukne udgaver. Pajero Sport sælges i USA, Canada og Sydkorea som Montero Sport. Den første generation (1996-2000) kunne fås med en 2, 5-liters turboladet firecylindret benzinmotor med turboladning og firecylindret linje med en produktion på . I Nordamerika blev denne model markedsført som Mitsubishi Shogun eller Montero Sport og erstattede både den foregående Montero med lang akselafstand og Mighty Max med kort akselafstand, som havde været markedsført der siden 1989.