Styling

3
Originalt baglygtesæt

Originalt baglygtesæt

800 kr.

Originalt baglygtesæt, Baglygtesæt komplet.

9330 Dronninglund
8. maj.
Big brake kit, Volvo

Big brake kit, Volvo

6.000 kr.

Big brake kit, Volvo, Stort bremsekit, store bremser, bag, Volvo 850, V70 I og S70 I. Adaptere og bolte (nyt), renoverede Volvo kalibre, 308 mm. ventilerede, borede og fræste skiver (nye) Mitex bremseklodser (nye) og håndbremsebakker (nye). Farve: rød eller blå.

5800 Nyborg
17. apr.
Big brake kit, Volvo

Big brake kit, Volvo

7.000 kr.

Big brake kit, Volvo, Stort bremsekit, store bremser, foran, Volvo 850, V70 I og S70 I. Inkl. adapter/beslag og bolte, (nyt) 336 mm. ventilerede, borede og fræste skiver (nye), 4 stemplede Brembo kalibre (renoverede) og Mintex bremseklodser (nye). Nye "crosssover" rør i kobber/nikkel og nye kapelaner. Farve: rød eller blå.

5800 Nyborg
9. apr.
Styling til køretøjer handler om at forbedre udseendet på et køretøj. Det kan være alt fra at ændre farven på bilen til at lave helt unikke detaljer, der skiller sig ud fra mængden. Der findes et hav af forskellige stylingprodukter, der kan bruges til at forbedre et køretøjs udseende. Det kan være alt fra lakerer, folier og logoer. Stylingprodukterne findes i mange forskellige varianter, så der er noget for alle. Her på Guloggratis.dk har vi kategoriseret de mange stylingprodukter. Vi har samlet et stort udvalg af Stylingprodukter, som gør det nemt for dig at finde dine stylingprodukter. Du kan findelister, pedalkapper til din bil eller et flot logo til fronten. Vi har desuden vores egen produkt kategori, der afspejler de forskellige typer af stylingprodukter, vi holder styr på. Det er let at navigere rundt i vores annoncer og selvfølgelig kan du altid kontakte os hvis du skulle have spørgsmål om noget – så behandler vi dit spørgsmål med det samme og du får hurtigt svar.