Bordlampe

80
Flot retro bordlampe (metal)

Flot retro bordlampe (metal)

250 kr.

Flot retro bordlampe (metal), Der er her tale om en flot retro bordlampe produceret i sort-lakeret metal. Lampen er fleksibel og kan bøjes i forskellige positioner. Har patina på den rigtige måde, der giver den et unikt udtryk. Lampen måler 30cm i højden og 11cm i diameter på foden. Selve skærmen måler 15cm i højden og 10cm i diameter. (se billederne) Ps: se også mine andre annoncer med lamper!

9310 Vodskov
i går
Lene Bjerre bordlampe

Lene Bjerre bordlampe

150 kr.

Lene Bjerre bordlampe, Lene Bjerre bordlampe i metal.

9800 Hjørring
lør.
Bordlamper, 2 stk sort mat metal m.m.

Bordlamper, 2 stk sort mat metal m.m.

Sælges

Bordlamper, 2 stk sort mat metal m.m., 2 stk bordlamper fra Frandsen Lyskilde A/S, sort mat metal, m/2 m ledning m/afbryder 62 cm høje, 18 cm diameter fod, 230 V, max 40 W, samt grå skærme med sort mønster (se extra foto) 2 stk mat sort metal lysestager fra Ib Laursen Brugskunst, Ribe, højde 46 cm, 10 cm diameter fod

8700 Horsens
fre.
Frandsen Cool bordlamper i kobber

Frandsen Cool bordlamper i kobber

800 kr.

Frandsen Cool bordlamper i kobber, 2 flotte og minimalistiske bordlamper i kobber. Kan bruges til soveværelse, stue mm. Fremstår som nye. Købspris 899,- stk. Design/Mærke: Frandsen Design Studio Model: Cool Materiale/farve: Metal/kobber Højde: H: 55 cm, D: 22,5 cm Lyskilde: E27 (glødepærer på billedet medfølger. Værdi 300 kr.) Ledning: 180 cm ledning medfølger

8361 Hasselager
fre.
Grønne metallamper fra Coop

Grønne metallamper fra Coop

150 kr.

Grønne metallamper fra Coop, 2 fine grønne metal lamper fra Coop Ca. 38 cm højden.

7000 Fredericia
tor.

Gubi bordlampe

750 kr.

Gubi bordlampe, Bordlampe fra Gubi design lampe Designer: Barba Corsini & Joaquim Ruiz Millet Materiale: Perforeret metal Størrelse: H: 32, Ø:13 Købt som beset - ingen returret - ingen reklamationsret

8530 Hjortshøj
ons.

Mr. Wattson bordlampe

500 kr.

Mr. Wattson bordlampe, Mr. Wattson Mærke: Piffany Copenhagen Materiale: Asketræ, aluminium og metal IP-klasse: IP20 Lampens dimensioner: H: 18 ~ 40 cm (justerbar højde), B: 15,5 cm, Lampehovede diameter: 14 cm Lampens farve: Fashion Black (blank sort) Ledningens længde: 2,2 m brun bomuldsledning Lyskilde: Inkl. 2,5 W G4 LED Energiklasse: A++ - A

6200 Aabenraa
ons.

Bilbo bordlampe - Træ/Sort

949 kr.

Bilbo bordlampe - Træ/Sort, Elegant bordlampe udført med træfod og slankt sortmalet metal skærm. Denne bordlampe vækker opsigt med dens ekstraordinære minimalistiske design. Her går æstetik og funktionalitet op i en højere enhed. Stilfuld belysning til det moderne hjem.

Hele landet
tir.
XL-Møbler.dk

Nippon bordlampe - Kobber/Hvid

1.599 kr.

Nippon bordlampe - Kobber/Hvid, Nippon er en enkel bordlampe i unikt design. Lampen er udført med kobberbelagt metal trekant og hvid marmor skive. Her får du en ekstraordinær lampe, der giver boligen personlighed og charme.

Hele landet
tir.
XL-Møbler.dk

Rubio bordlampe - Metal

1.249 kr.

Rubio bordlampe - Metal, Elegant bordlampe med hvid marmor fod og top udført i mat messing metal ramme. En stilfuld lampe der vil skabe et indbydende udtryk i dit hjem.

Hele landet
tir.
XL-Møbler.dk

Sparta bordlampe

1.099 kr.

Sparta bordlampe, En unik bordlampe med hvid stof skærm. Lampens fod er designet som et metal gitter, der giver lampen en yderst indbydende antik finish.

Hele landet
tir.
XL-Møbler.dk

Carl bordlampe - Sort

1.099 kr.

Carl bordlampe - Sort, Den simple struktur hos Carl bordlampen går sammen med et elegant og minimalistisk design. Dens form ligner en skulptur med en komplet cirkulær lampeskærm, der udgør et smukt og simpelt design med simpelhed og enkelthed, der passer godt ind i et moderne hjem, der følger nutidens trend. Med et slank og kantet, skandinavisk inspireret, design blandes træ, metal og bomuld i en veludført udformning.

Hele landet
tir.
XL-Møbler.dk

VINTAGE BORD ANTIKSILVER

569 kr.

VINTAGE BORD ANTIKSILVER, Elegant bordlampe i antiksilver metal og en kerne af klart glas hvori der er plads til pæren, som er meget fremtrædende og denne er derfor med til at sætte sit præg på lampen.Mål: H: 30 x Ø: 14 cm

Hele landet
tir.
XL-Møbler.dk

Joshua bordlampe - Hvid

849 kr.

Joshua bordlampe - Hvid, Enkel og minimalistisk hvid bordlampe. Stellet er udført i metal og skærmen er lavet af stof. Fås også i sort.Mål: H: 45 x D: 15 x B: 30 cm

Hele landet
tir.
XL-Møbler.dk

Dania gulvlampe - Hvid

3.399 kr.

Dania gulvlampe - Hvid, Dania lampen er designet ud fra skandinavisk stil, der blander træ og metal i et smukt udført design med et slankt og minimalistisk look. Dania er fremstillet af træ og metal med en skærm i metal, der sikrer robusthed og kvalitet til din indretning. Lampen tændes/slukkes nemt ved brug af knappen, der er monteret på ledningen.

Hele landet
tir.
XL-Møbler.dk

Erika bordlampe

899 kr.

Erika bordlampe, Erika er en enkel og elegant bordlampe i minimalistisk design. Lampen er udført i sort/guldbelagt metal.

Hele landet
tir.
XL-Møbler.dk

VINTAGE BORD SORT

579 kr.

VINTAGE BORD SORT, Elegant bordlampe i sort metal og en kerne af klart glas hvori der er plads til pæren, som er meget fremtrædende og denne er derfor med til at sætte sit præg på lampen.Mål: H: 30 x Ø: 14 cm

Hele landet
tir.
XL-Møbler.dk

Frans bordlampe - Mørkegrå

1.399 kr.

Frans bordlampe - Mørkegrå, Flot bordlampe i stilrent og funktionelt design. Fod og lampeskærm er udført i mørkegrå metal, og stellet er designet i mørkegrå og guldbelagt metalt.

Hele landet
tir.
XL-Møbler.dk

VINTAGE BORD KOBBER/ANTIK BRUN

569 kr.

VINTAGE BORD KOBBER/ANTIK BRUN, Denne vintage bordlampe i kobber/antikbrun metal er en flot lampe i antik look.Mål: H: 32 x B: 12 x D: 12 cm

Hele landet
tir.
XL-Møbler.dk

Carl bordlampe - Hvid

1.099 kr.

Carl bordlampe - Hvid, Den simple struktur hos Carl bordlampen går sammen med et elegant og minimalistiske design. Dens form ligner en skulptur med en komplet cirkulær lampeskærm, der udgør et smukt og simpelt design med simpelhed og enkelthed, der passer godt ind i et moderne hjem, der følger nutidens trend. Med et slank og kantet, skandinavisk inspireret, design blandes træ, metal og bomuld i en veludført udformning.

Hele landet
tir.
XL-Møbler.dk

Frits bordlampe - Lyseblå

1.349 kr.

Frits bordlampe - Lyseblå, Stilren og enkel bordlampe. Fod og lampeskærm er udført i lyseblå metal. Stellet er designet i lyseblå og guldbelagt metal.

Hele landet
10. maj.
XL-Møbler.dk

Frits bordlampe - Lyserød

1.349 kr.

Frits bordlampe - Lyserød, Stilren og enkel bordlampe. Fod og lampeskærm er udført i lyserød metal. Stellet er designet i lyserødt og guldbelagt metal.

Hele landet
10. maj.
XL-Møbler.dk

Daimi bordlampe - Zink

929 kr.

Daimi bordlampe - Zink, Elegant bordlampe i ekstraordinær og moderne stil. Lampen er indrammet af en flot geometrisk form udført i zinkfarvet metal, som giver designet kant og personlighed.

Hele landet
10. maj.
XL-Møbler.dk

Frits bordlampe - Beige

1.349 kr.

Frits bordlampe - Beige, Stilren og enkel bordlampe. Fod og lampeskærm er udført i beigefarvet metal. Stellet er designet i beigefarvet og guldbelagt metalt.

Hele landet
10. maj.
XL-Møbler.dk

PH 4/3 bordlampe

3.000 kr.

PH 4/3 bordlampe, Flot klassisk bordlampe. Forkromet fod i skærmsæt i hvidlakeret metal. Højde 54 cm ø 45cm

5230 Odense M
7. maj.

ph bordlampe

1.700 kr.

ph bordlampe, PH 4/3 hvid metal bordlampe sælges. Lampen bærer spor af, at den er brugt, men er fuld funktionsdygtig

7000 Fredericia
6. maj.

Bordlamper i messing/metal. 34cm høje

200 kr.

Bordlamper i messing/metal. 34cm høje, Sæt med to stk. lamper i messing/metal. 34cm høje. Sælges for samlet kr. 200.

5492 Vissenbjerg
6. maj.

Rød design bordlampe af Josef Hurka for ...

575 kr.

Rød design bordlampe af Josef Hurka for Napako, Klassisk flot bordlampe i metal, design af Josef Hurka for Napako. Fremstillet i 60 erne. Cirka 47 cm høj, 36 cm dyb. Med brugsspor og topkontakt er afmonteret. Derfor prisen.

8765 Klovborg
6. maj.

Formidabel smuk Frantisek Anyze bordlamp...

1.595 kr.

Formidabel smuk Frantisek Anyze bordlampe, Super fin og sjælden bordlampe i Krom metal, design af Frantisek Anyze. Fra 1930 erne. Cirka 40 cm høj og diameter også cirka 40 cm. I super stand i krom, bortset fra enkelt mærke i skærm. Inde skærm har selvfølgelig brugsspor.

8765 Klovborg
6. maj.

Lene Bjerre Bordlampe

125 kr.

Lene Bjerre Bordlampe, Bordlampe fra Lene Bjerre. Den er i metal og den er 43 cm høj incl fatning. Afbryderknap på ledningen. Sender gerne.

9240 Nibe
5. maj.

Bordlampe

299 kr.

Bordlampe, Bordlampe metal uden skærm. H: 55 cm (Hul i skærmen i toppen)

8382 Hinnerup
2. maj.

Bordlampe

1.200 kr.

Bordlampe, Flos. D?E-Light bordlampe, forkromet metal Flos. D?E-Light bordlampe af forkromet metal med indbygget opladerstik kompatibel med iPhone 5, iPad samt iPad mini, iPod nano og touch. Formgivet af Philippe Starck. H 22-31,7 cm. Fremstår ubrugt i original æske.

8270 Højbjerg
1. maj.

bordlampe

160 kr.

bordlampe, butiksprisen er 349,95 kr din pris 259,95 Materiale: Metal og plastik Størrelse: Højde: 20 cm. Diameter: 20 cm. Farve: Sort og kobber Pakning: Æske Batteri: 3 x AAA batterier (medfølger ikke) Garanti: 2 år Flot og moderne bordlampe med kobber look. Super flot lampe fremstillet i metal, belagt med sort farve på ydersiden og kobber på indersiden. Kombinationen af den sorte farve og kobber, giver en flot effekt når lampen er tændt. Lampen er batteridrevet, hvilket gør det nemt at placere lampen som ønsket, uden at skulle tænke på om der er en stikkontakt i nærheden. Lampen giver et blødt og behageligt lys, og det flotte design får lampen til at fremstå perfekt i et hjem hvor tidens trend er i fokus. Kom gerne ind på min hjemme side og tag et kig www.elvira27.123hjemmeside.dk Du er også meget velkommen til at komme ind i min butik fra d 1 juni 2021 hvis du har nogle spørgsmål er du velkommen til at kontakt mig på tlf: 81576200

9460 Brovst
1. maj.

Bordlampe "metallic"

195 kr.

Bordlampe "metallic", Bordlampe, keramik ?metallic look?, højde inkl. skærm 70 cm. Skærm beige, højde 20 cm. diameter 50 cm,

8600 Silkeborg
30. apr.

Fransk bordlampe

50 kr.

Fransk bordlampe, Skærm og fod af metal. Højde ca 30 cm, men "stang" er jo bøjelig, så både lavere og højere

3650 Ølstykke
29. apr.

Bordlampe i metal

375 kr.

Bordlampe i metal, Bordlampe i metal med halogen pære 42 cm høj

3600 Frederikssund
29. apr.

Bordlampe

200 kr.

Bordlampe, Metal lampe med glasskærm.

5550 Langeskov
28. apr.

Bordlampe i blank metal

60 kr.

Bordlampe i blank metal, Lampe foden L 13 cm B 6 cm H 8 cm H med fatning 17 cm Ledning med afbryder L 190 cm

9330 Dronninglund
28. apr.

Vintage bordlampe

250 kr.

Vintage bordlampe, Der er her tale om en unik vintage bordlampe produceret i sortlakeret metal (måske bakelit?) samt messing. Lampen måler 43cm i højden med skærmholder og 30cm i højden uden. Foden har en diameter på 12cm (se billederne) Ps: se også mine andre annoncer med lamper!

9310 Vodskov
28. apr.

Bordlampe

750 kr.

Bordlampe, Smuk bordlampe i metal og glas. Mogens Hansen fod, der er tung. Lille fatning.

5210 Odense NV
27. apr.

Stilfuld metal bordlampe

150 kr.

Stilfuld metal bordlampe, Blank messing/chokoladebrun, højde inkl. fatning og skærmophæng 51 cm, fejlfri. Skærm følger ikke med. Dia. bund 14 cm.

8250 Egå
26. apr.

Smuk detaljeret lampe i forgyldt metal

150 kr.

Smuk detaljeret lampe i forgyldt metal, Flot og fejlfri lampe, 39 cm op til fatning. Højde inkl fatning og skærmholder 60 cm. Står på 4 fødder og med afbryder på fatning.

8250 Egå
26. apr.

Petroliumslampe

250 kr.

Petroliumslampe, Gammel messing petroliumslampe lavet om til el. Ved ikke om den er i messing, da den er meget gammel, men ligner. Der er et par små huller i metallet.

8200 Aarhus N
25. apr.

Lækker design retro bord/væglampe, tjekk...

595 kr.

Lækker design retro bord/væglampe, tjekkisk, Tjekkisk Napako retro bordlampe. I metal/chrom og glas. Kan ikke vippe. Fra 40 erne......skærm er 50/60 erne. Lampens design er kommet fra amerikansk Studebaker. Kan også bruges på væg. Står i fin original stand, virker.

8765 Klovborg
25. apr.

Antik bordlampe

100 kr.

Antik bordlampe, Antik bordlampe i marmor med engle ornamenter i metal.

5000 Odense C
24. apr.

Unik sjælden design lampe

1.995 kr.

Unik sjælden design lampe, Fantastisk design bord/væg lampe af Helena Frantova, fra 50 erne. Produceret af Okolo i Tjekkoslovakiet. Er i ok stand. I metal med ny håndlavet original skærm. 40 cm høj, 35 cm i diameter.

8765 Klovborg
23. apr.

Super fed Eric Cole lampe fra 30 erne

975 kr.

Super fed Eric Cole lampe fra 30 erne, Bordlampe designet af Eric Kirkman Cole i England i start 1930 erne. Model 11 105. Fremstillet i Tjekkoslovakiet i 1930/1940 erne. Er mærket. Super fed stil og design. Og knap 100 år. Fremstillet i metal, bakelit. Det er med bøjelig spiral hals. Denne er nyrenset og olieret. Er i super god stand med alm aldersspor. Cirka 32 cm høj, 16 cm i diameter. Pris 975,- (har 2 stk, denne plus 1 stk mere, den har dog noget rust på arm.)

8765 Klovborg
23. apr.

Bordlamper

100 kr.

Bordlamper, Bordlamper i træ, keramik og metal. Pris fra 50 kr. Blå Søholm, Lyserødt par og Fletlampen er solgte!

2750 Ballerup
21. apr.

Bordlampe

100 kr.

Bordlampe, Flot lampefod i blank metal. Mål lampefod: højde 64 cm u/lampeskærm. Skærm medfølger. Sælges både samlet eller enkeltvis.

5690 Tommerup
18. apr.

Bordlamper

100 kr.

Bordlamper, Grønne Bordlamper m. fod af metal

9610 Nørager
16. apr.

Skrivebordslampe

500 kr.

Skrivebordslampe, Helt ny Frandsen bordlampe, model Hitchcock i mat sort. Lampehovedet kan drejes/roteres. Lampen har aldrig været ude af kassen. Normalpris 1200 - 1500 kr. Lampen er købt som del af en aktion, derfor den lave pris. Kvittering for aktionen kan fremvises. Afhentning fortrækkes, men kan sendes på købers regning. Ledning: 2 meter sort stofledning Højde: 50 cm Diameter: 21 cm Farve: Mat sort Materiale: Metal Pære størrelse: E27

5580 Nørre Aaby
16. apr.

Multicolor led lampe

150 kr.

Multicolor led lampe, Med fjernbetjening, blank metal bagpå

9440 Aabybro
14. apr.

Arne Jacobsen Bellevue AJ8 Bordlampe

1.900 kr.

Arne Jacobsen Bellevue AJ8 Bordlampe, Arne Jacobsen Bellevue AJ8 Bordlampe sælges. Kan afhentes i Odense eller Herning. Lampen er ikke pakket ud og kommer i original emballage. Mål: H 42,5 cm. B 40 cm. fod Ø17,5 cm. Materiale: Lakeret metal (sort) og messing. Ny pris 3.495 kr. Lampen er modtaget i gave og kan derfor ikke byttes.

5260 Odense S
13. apr.

Fin retro bordlampe fra Tjekkiet

495 kr.

Fin retro bordlampe fra Tjekkiet, Flot original bordlampe i bakelit og bevægelig metal arm. Fremstillet hos Elektrosvit i 40/50 erne. I god stand. Et par klistermærker på skærmen, kan nemt fjernes. Cirka 50 cm høj, 35 cm bred, skærm cirka 20 cm i diameter. Kontakt på foden. Model 1013.01 Har 2 stk hjemme

8765 Klovborg
13. apr.

Super cool design bordlampe

1.195 kr.

Super cool design bordlampe, Unik speciel bordlampe, produceret i samarbejde mellem Kaminsky Senov og Napako model 85146. Fra 60 erne. Udformet i metal og med flot glas skærm. Er i rigtig fin stand. Er cirka 35 cm høj, 25 cm bred.

8765 Klovborg
13. apr.

Metal bordlamper

30 kr.

Metal bordlamper, Hvid bordlampe 16 cm. (Den lyserøde er solgt)

6541 Bevtoft
13. apr.

Jørgen Møller bordlampe for Royal Copenh...

1.000 kr.

Jørgen Møller bordlampe for Royal Copenhagen, TILBUD - NEDSAT TIL KUN 1000 KR 1 stk. Jørgen Møller bordlampe for Royal Copenhagen. Bordlampe er lavet af forkromet metal, skærm og fod af hvidlakeret metal. H. 58 cm. lampen virker perfekt, inkl. stor rund el-pære. Fremstår med lidt brugsspor, en lille bule og få ridser. se billeder - sælges for familie. (dødsbo i familien) * bakkebord & barstole er solgt* SENDES IKKE ( kan hentes på Djursland, tæt på Tirstrup/Ebeltoft) - sælges for familie. (dødsbo i familien) *Handel kan foregå kontant, via bankkonto & Mobilepay*

8400 Ebeltoft
12. apr.

Bordlampe vintage

200 kr.

Bordlampe vintage, Bordlampe i metal med kugle i træ. I bordeaux farve. Højde ca. 47 cm. Købt i 1980.

6950 Ringkøbing
11. apr.

Cool retro lampe

345 kr.

Cool retro lampe, Virkelig anderledes retro bordlampe. Fremstillet i træ, metal og med speciel pergament skærm. Fra 50/60 erne, fra Tjekkiet. Cirka 27 cm høj, 30 cm bred.

8765 Klovborg
11. apr.

Retro bordlampe, hvid

300 kr.

Retro bordlampe, hvid, Der er her tale om en fin retro bordlampe i hvid-lakeret metal og chrome. Lampen måler ca. 31cm i højden og 13cm i diameter på foden. Selve skærmen er justerbar og måler 14cm i længden og 10,5cm i diameter. (se billederne) Ps: se også mine andre annoncer med lamper!

9310 Vodskov
10. apr.
Side:af 2