Køkken

7
Emhætte

Emhætte

2.200 kr.

Underverk indbygnings-emhætte fra Ikea. Til 60 cm skab. Er helt ny og har kun været ude af kassen og skruet op. Passer desværre ikke til mit eksisterende aftræk. Gør et kup.

5500 Middelfart
23. jun.
Køkken inkl ovn, kogeplade og emhætte

Køkken inkl ovn, kogeplade og emhætte

1.200 kr.

Køkkenelementer inkl ovn, emhætte, vask og kogeplade. Sal demonteres af køber og kan afhentes på Frederiksbjerg, Aarhus C Mål på køkken: Ma?l pa? bordplade: 357 cm Under og overskabe er 60 cm i bredden og 86 i højden Opvaskemaskine medfølger ikke, men der er hul til dette pa? 60 cm i bredden. De to skabe under vasken ma?ler begge 50 cm i bredden. Dertil medfølger køleskabsmodul pa? 60 cm i bredden, hvor der er plads til et køleskab pa? 125 cm

8000 Aarhus C
24. maj.
Super flot og velholdt køkken

Super flot og velholdt køkken

13.500 kr.

Flot og velholdt KVIK køkken i højglans fra 2013. Der er ingen ridser, meget velholdt. Inkl. Komfur, opvaskemaskine, køle/frys skab fra 2016 og emhætte.

9900 Frederikshavn
29. maj.
Køkken incl. granit bordplade

Køkken incl. granit bordplade

Sælges

Biga kvalitets køkken til salg inklusiv sortnistret granit bordplade og granit klinker. Der med følger også komfur, emhætte og køleskab. Køkkenet består af 7 overskabe på 90cm i højden samt 1 skab under håndvask og 2 hjørne skabe med 2 stålkaruseller i hvert. Udover er der 8 underskabsskuffer samt 3 bestikskuffer. Fronter er hvid laminat med trækant og fremstår som nyt. Til nedtagning i februar. Kom og giv et bud.

9260 Gistrup
19. jun.
Ældre vedligeholdt køkken fra HTH sælges

Ældre vedligeholdt køkken fra HTH sælges

5.000 kr.

Fin ældre køkken fra HTH. Køkkenet er fra 1997, men i meget velhold og intakt stand. Der medfølger skabe, skuffer, 2xbordplader, vask + armatur, kogeplade med induktion, ovn og emhætte. Køkkenet er nedtaget og klar til afhentning. Køkkenet befinder sig i Astrup, 9510 Arden.

9510 Arden
15. jun.

Flot genbrugs-/snedker køkken (Uno form)

55.000 kr.

Flot genbrugs-/snedker køkken (Uno form) i Kirsebær med hvid laminat. Køkkenet består af 6 skuffemoduler, 4 skabe m/udtræksbakker i, 4 sokkelskuffer, vaskeskab m/stål bund, front til opvaskemaskinen, en 120cm skydedørs skab m/glas og spot i, to kirsebær reoler og et højskab til ovne m/skuffe under. En 40mm massiv kirsebærbordplade m/fast hulkel der måler 366x630cm m/Blanco Silgranit vask i fv. Antrazit, 40mm Black Galaxy granitbordplade der måler 247x126cm. Der medfølger div. Uno form indsatse, affalds kværn, Quooker (kogende vand) Miele- 90er induktions kogeplade, ovn m/dampskud, kombi mikro ovn, opvaskemaskine med brillant light og en Gutmann frithængende emhætte. Amerikanerskabet medfølger IKKE - køkkenet kan afhentes hen over sommerferien og du/I er naturligvis velkommen til, at kigge forbi og se køkkenet :-)

7560 Hjerm
5. jun.

Billigt Svane-køkken inkl. hvidevarer

5.000 kr.

Vi sælger vores Svane-køkken inkl. de fleste hvidevarer. Køkkenet er fra 2011 og fremstår i flot stand. Fronten på vaskeskabet er dog lidt mere slidt end de andre fronter (se billede), og på en anden front er der et lille hak (se billede). Målene på køkkenet fremgår af billeder. Udover skabet med vasken, er alle moduler med skuffer. Ved siden af vaskeskabet er der et modul til en integreret opvaskemaskine. Derudover har de to moduler på 80 cm og 90 cm begge sokkelskuffer. Følgende hvidevarer medfølger: - Siemens induktionskogeplade (80 cm) - Siemens emhætte - Siemens køleskab med lille integreret fryser (vand fra kondens løber ikke ordentligt ud af køleskabet, men det er formentligt bare afløbet, der trænger til en rensning) Bordpladen er massiv eg med en underlimet vask. Vask og blandingsbatterier medfølger selvfølgelig også. Derudover medfølger også et seperat blandingsbatteri til kogende vand, men selve beholderen til det kogende vand medfølger ikke. En sådan beholder kan dog stadig købes fra ny (?Quooker Pro3-VAQ B Beholder?). I står selv for nedtagning af køkkenet, og nedtagningen skal helst ske i weekenden i uge 23, men kan aftales nærmere.

9000 Aalborg
8. jun.