Svindlere på GulogGratis, tilbyder kurér-aftale og benytter falske betalingssider, der ligner GulogGratis. De kontakter via WhatsApp eller e-mail.

Kontormøbler

30
Stort magnus olesen sofabord

Stort magnus olesen sofabord

1868.75 DKK

Det brugte Magnus Olesen sofabord er et firkantet bord, der er fremstillet i bøg. Bordet har et let udtryk, idet bordpladen nærmest svæver over stellet. Det er et fint bord til eksempelvis loungen eller venteværelset. Hvis man har en større stue, så kan bordet også fint bruges derhjemme. Bordets størrelse gør, at der er god plads til for eksempel brochurer og visitkort, brætspil eller kaffe og kage. Det er med andre ord et sofabord, der kan have mange formål, og det er kun din fantasi, der sætter grænser. Mærke: Magnus Olesen Stand: Brugt Udførelse: Bordet er med bøgeplade på stel i bøg. Mål: H:47 x B:90 x D:90 cm. OBS: Bordet har brugsspor - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS
Magnus olesen contact vip bord.

Magnus olesen contact vip bord.

3125.00 DKK

Det brugte Magnus Olesen Contact vip bord er med hvid plade og sort kant. Det brugte Magnus Olesen vip bord med krom stel og har påmonteret koblingsbeslag så man kan sætte flere sammen. Mål: H: 72 x B: 150 x D: 100 cm.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS
Magnus olesen konferencestol med armlæn i bøg

Magnus olesen konferencestol med armlæn ...

625.00 DKK

Den brugte Magnus Olsen konference- og mødestol i bøg med blå polster er en helt klassisk konferencestol med armlæn. Den brugte Magnus Olesen konference- og mødestol i blå er ikke stabelbar. Mærke: Magnus Olesen Stand: BrugtUdførelse: Blå polstret sæde og ryg med stel i bøg. Mål: H:74,5 x B:56 x D:53 cm. Sædehøjde:45,5 cm. OBS: Brugsspor forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS
Magnus olesen butterfly barstol i eg

Magnus olesen butterfly barstol i eg

2493.75 DKK

Denne Magnus Olesen Butterfly barstol er en klassisk barstol med ryg og sæde i formspændt egefiner, og den står på et forkromet stel med fire fodstøtter. Stolen er i et let design og passer til mange højborde. Det er en stilren og tidløs barstol at have i loungen, i det åbne kontorlandskab, i mødelokalet eller derhjemme. Uanset hvor du kan tænke dig at bruge Magnus Olesens Butterfly barstol, så kan du være sikker på at få en stol, der er god ved øjet og behagelig at sidde på. Mærke: Magnus Olesen Butterfly Stand: Brugt Udførelse: Skal i formspændt egefiner, på stel i krom med fire fodstøtter Mål: H:99 x B:48 x D:51 cm. Sædehøjde: 78 cm.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS
Magnus olesen butterfly stol i eg

Magnus olesen butterfly stol i eg

2243.75 DKK

Denne Magnus Olesen Butterfly møde-/konferencestol i eg er en demostol fra et showroom. Butterfly stolen er en komfortabel stol med god lændestøtte. Brug den ved mødebordet eller til spisebordet. Mærke: Magnus Olesen Butterfly Wood, Design: Niels Gammelgaard Stand: Demo Udførelse: Stol med skal i eg og med ben i eg. Mål: H:78 x B:46 x D:54 cm. Sædehøjde: 45 cm. OBS: Små "brugsspor" kan forekomme - se billedeksempel

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Magnus olesen sea bænk, gul

3618.75 DKK

Denne brugte Magnus Olesen Sea bænk har sæde med gult Fame polster. Sea bænken er beregnet til to personer, og den buede form på sædet gør, at man ikke kommer til at sidde helt tæt. Det kan for eksempel være praktisk, hvis bænken skal stå i en reception eller et venteværelse, hvor man ikke nødvendigvis kender den person, der sidder ved siden af. Den gule farve kan lyse godt op i rummet og sætte prikken over i'et på indretningen. Vejledende nypris: 8.791,26 kr. ekskl. moms. Mærke: Magnus Olesen, Sea, Model 8602 | Design: Johnny Sørensen Stand: Brugt Udførelse: Sæde med gult Fame polster. Stel af blank forkromede stålrør med sorte fødder. Mål: L:112 x D:46 x H:48 cm. Sædehøjde:43 cm. OBS: Brugsspor på sædet i form af pletter og mindre huller - se billedeksempel.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Magnus olesen konferencestol med bøgeste...

625.00 DKK

Denne konferencestol fra Magnus Olesen har et modeerne design, med et blåt polster og armlæn af bøg. En let bue i ryggen og vandrette armlæn giver brugeren den fornødne komfort. Mærke: Magnus Olesen Stand: Brugt Udførelse: Stel af bøgetræ, sæde og ryg i mellemblå polster Mål: Sæde: H: 46 D: 45 B: 48 cm. Stol: H: 76 D: 52 B: 55 cm.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Magnus olesen konferencestol i bøg med b...

625.00 DKK

Den brugte konferencestol fra Magnus Olesen er en meget komfortabel stol til mødebordet eller i loungeområdet. Stolen har blå polster på sæde og ryg, og stellet er i bøg. Stolene kan stables for let opbevaring, når de ikke er i brug. Mærke: Magnus Olesen Stand: BrugtUdførelse:  Sæde og ryg med blå polster, stel i bøg. Mål: H:77,5 x B:61 x D:57 cm. Sædehøjde: 46 cm. OBS: Brugsspor forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Magnus olesen loungestol med grånistret ...

1868.75 DKK

Den brugte Magnus Olsen lounge-/lænestol i bøg med grånistret polster på sæde og ryg er en helt klassisk stol til loungeområdet, eller i venteværelset. Mærke: Magnus Olesen Stand: BrugtUdførelse: Grånistret polster på sæde og ryg, med stel i bøg  Mål: H:78 x B:68 x D:67 cm. Sædehøjde: 39 cm. OBS: Brugsspor forekommer - se billedeksempler

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Magnus olesen loungestol med vinrød alca...

1618.75 DKK

Denne brugte lounge-/lænestol fra Magnus Olsen har vinrød alcantara på den indvendige side af sæde og ryg, og udvendig har den en skal i ahorn. Det er en behagelig og komfortabel stol til loungeområdet. Mærke: Magnus Olesen Stand: Brugt Udførelse: Skal i ahorn, med vinrød alcantara og stel i stål. Mål: H:78 x B:78 x D:57 cm. Siddehøjde 46 cm. OBS: Brugsspor kan forekomme - se billedeksempler

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Magnus olesen sea bænk med ryglæn, gul

4868.75 DKK

Denne brugte Magnus Olesen Sea bænk har ryglæn af bøg og sæde med gult polster. Sea bænken er beregnet til to personer, og den buede form på sædet og ryggen gør, at man ikke kommer til at sidde helt tæt. Det kan for eksempel være praktisk, hvis bænken skal stå i en reception eller et venteværelse, hvor man ikke nødvendigvis kender den person, der sidder ved siden af. Vejledende nypris: 11.613,32 kr. ekskl. moms. Mærke: Magnus Olesen, Sea, Model 8614 | Design: Johnny Sørensen Stand: Brugt Udførelse: Ryglæn af lamineret bøg med klar lak og sæde med gult Fame polster. Stel af blank forkromede stålrør. Mål: L:112 x D:51 x H:80 cm. Sædehøjde:43 cm.  OBS: Brugsspor på sædet i form af pletter og bagpå ryglænet i form af ridser - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Magnus olesen sea bænk med ryglæn, orang...

4868.75 DKK

Denne brugte Magnus Olesen Sea bænk har ryglæn af bøg og sæde med orange Fame polster. Sea bænken er beregnet til to personer, og den buede form på sædet og ryggen gør, at man ikke kommer til at sidde helt tæt. Det kan for eksempel være praktisk, hvis bænken skal stå i en reception eller et venteværelse, hvor man ikke nødvendigvis kender den person, der sidder ved siden af. Vejledende nypris: 11.613,32 kr. ekskl. moms. Mærke: Magnus Olesen, Sea, Model 8614 | Design: Johnny Sørensen Stand: Brugt Udførelse: Ryglæn af lamineret bøg med klar lak og sæde med orange Fame polster. Stel af blank forkromede stålrør. Mål: L:112 x D:51 x H:80 cm. Sædehøjde:43 cm.  OBS: Brugsspor på sædet i form af pletter og ovenpå ryglænet i form af slid - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Magnus olesen konferencestol i bøg m/ bl...

625.00 DKK

Denne konferencestol fra Magnus Olesen er fremstillet i bøg, og polstret med blåt, foruden røde nister. Den lette bue i ryggen giver forbrugeren den nødvendige komfort.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Brugt Magnus Olesen konferencestol i bøg...

150.000 kr.

En stabil Magnus Olesen konference-/mødestol med mørkegrå alcantara polster på sæde og ryg og stel i bøg. En klassisk stol med god siddekomfort. Mærke: Magnus Olesen Stand: Brugt Udførelse: Mørkegrå alcantara polster på ryg og sæde. Med stel og armlæn i bøg. Mål: H:78 x B:61,5 x D:57 cm. Siddehøjde: 45 cm. OBS: Brugsspor forekommer- se billedeksempler.

2730 Herlev
tir.
Daarbak Design A/S

Magnus olesen møde-/konferencestol i bøg...

743.75 DKK

Den brugte Magnus Olesen møde-/konferencestol er med ryg og sædekant i bøg, mørkegrå alcantara polster på sædet, og stel i krom. Stolen er velegnet til møde-/konferencerum eller i venteværelset. Stolene kan stables. Mærke: Magnus Olesen Stand: Brugt Udførelse: Stol med ryg og sædekant i bøg, mørkegrå alcantara polster på sædet og stel i krom. Mål: H:77 x B:48 x D:49 cm. Sædehøjde: 44 cm. OBS: Brugsspor kan forekomme - se billedeksempler

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Magnus olesen møde-/konferencestol med s...

743.75 DKK

Den brugte Magnus Olesen møde-/konferencestol er med ryg og sædekant i ahorn, sort alcantara polster på sædet, og stel i sort stål. Stolen er velegnet til møde-/konferencerum eller i venteværelset. Stolene kan stables. Mærke: Magnus Olesen Stand: Brugt Udførelse: Stol med ryg og sædekant i ahorn, sort alcantara polster på sædet og stel i sort stål. Mål: H:77 x B:48 x D:49 cm. Sædehøjde: 44 cm. OBS: Brugsspor kan forekomme - se billedeksempler

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Magnus olesen møde-/konferencestol i bøg...

868.75 DKK

Den brugte Magnus Olesen møde-/konferencestol har armlæn i bøg, ryglænet er i bøg med mørkegrå alcantara, og sædet har ligeledes mørkegrå alcantara polster. Stellet er i krom. Det er en behagelig stol med god siddekomfort - brug den ved mødebordet eller i venteværelset. Mærke: Magnus Olesen Stand: Brugt Udførelse: Stol i krom og bøg, armlæn i bøg, Ryg og sæde med mørkegrå alcantara polster Mål: H:78 x B:57 x D:49 cm. Sædehøjde: 44 cm. OBS: Brugsspor kan forekomme - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS

Magnus olesen pause mødestol i ahornfine...

1618.75 DKK

Pause mødestolen fra Magnus Olesen er en klassisk mødestol med sæde og ryglæn i ahornfiner. Stolen står på et krom stel. Stolen er i et let design, og den kan passe til mange forskellige borde. Mødestolens lette design og lyse farve kan være med til at sætte prikken over i'et på indretningen på kontoret, i kantinen, i receptionen eller i venteværelset. Stolen kan også være en fin stol at have derhjemme f.eks. ved spisebordet. Mærke: Magnus Olesen, Pause | Design: Busk & Hertzog Stand: Brugt Udførelse: Sæde og ryglæn af krydsfiner med ahornfiner, står på stel af krom. Mål: H:80,5 x B:49 x D:53,5 cm. Sædehøjde:45,5 cm.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Magnus olesen pause mødestol i sort med ...

2243.75 DKK

Pause mødestolen fra Magnus Olesen er en klassisk mødestol, hvis sæde og ryglæn er fuldpolstret med sort Fame polster. Stolen står på et krom stel. Stolen er i et let design, og den kan passe til mange forskellige borde. Mødestolens lette design og stilrene farve kan være med til at sætte prikken over i'et på indretningen på kontoret, i kantinen, i receptionen eller i venteværelset. Stolen kan også være en fin stol at have derhjemme f.eks. ved spisebordet. Mærke: Magnus Olesen, Pause | Design: Busk & Hertzog Stand: Brugt Udførelse: Sæde og ryglæn med sort Fame polster, står på stel af krom. Mål: H:80,5 x B:49 x D:53,5 cm. Sædehøjde:45,5 cm.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Magnus olesen konferencestol i bøg, med ...

743.75 DKK

Den brugte Magnus Olsen konference-/mødestol i bøg med mørkeblå polster er en helt klassisk konference-/mødestol med armlæn. Den brugte Magnus Olesen konference og mødestol i mørkeblå er ikke stabelbar Mærke: Magnus Olesen Stand: BrugtUdførelse: Mørkleblå polstret sæde og ryg, med stel i bøg  Mål: Stol H: 75 B: 57 D: 53 cm Sæde H: 46 B: 46 D: 44 cm.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS

Magnus olesen pause barstol med sæde i b...

1873.75 DKK

Denne Pause barstol fra Magnus Olesen er en demo barstol. Pause Barstolen er en klassisk barstol med sæde i bøg og krom stel med fodstøtte. Stolen er i et let design og passer til mange høje borde. Mærke: Magnus Olesen Pause Stand: Brugt Udførelse: Sæde i bøg, på stel krom. Mål: H:81,5 x B:41 x D:35 cm. Siddehøjde: 81,5 cm.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Magnus olesen butterfly barstol med rødt...

2493.75 DKK

Denne Magnus Olesen Butterfly barstol er en demo barstol. Barstolen er en klassisk barstol med rødt polster på ryg og sæde og på stel med fodstøtte i krom. Stolen er i et let design og passer til mange høj borde. Mærke: Magnus Olesen Butterfly Stand: Demo Udførelse: Sæde og ryg med rødt fame polster, på stel i krom Mål: H:100 x B:48 x D:51 cm. Siddehøjde: 78 cm.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Magnus olesen butterfly barstol med rygl...

2493.75 DKK

Denne Magnus Olesen Butterfly barstol er en demo barstol. Barstolen er en klassisk barstol med ryg og sæde i formspændt bøge finér, på stel med fodstøtte i krom. Stolen er i et let design og passer til mange høj borde. Mærke: Magnus Olesen Butterfly Stand: Demo Udførelse: Skal i formspændt bøge finér, på stel i krom Mål: H:99 x B:48 x D:51 cm. Siddehøjde: 78 cm.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Magnus olesen konferencestol i bøg, med ...

743.75 DKK

Den brugte Magnus Olsen konference-/mødestol i bøg med lyseblå polster er en klassisk konference-/mødestol med armlæn. Stolen er ikke stabelbar Mærke: Magnus Olesen Stand: BrugtUdførelse: Lyseblå polster på sæde og ryg, med stel i bøg  Mål: H:74 x B:57 x D:53 cm. Sæde H:45 cm. OBS: Der kan forekomme brugsspor - se billedeksempler

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Magnus olesen butterfly stol i eg med so...

3118.75 DKK

Den brugte Magnus Olesen Butterfly møde-/konferencestol i eg med forsidepolstring i sort læder er en komfortabel stol med god lændestøtte. Brug den ved mødebordet eller til spisebordet. Stolenes nye sorte læder polster i kombination med egetræet giver stolene et rigtig flot og tidløst udtryk. Stolene kan med deres flotte design være prikken over i'et i indretningen, hvad enten det er på kontoret eller derhjemme. Klik her for at se vores forslag til et bord, der passer godt til stolene. Mærke: Magnus Olesen Butterfly Wood, Design: Niels Gammelgaard Stand: Brugt Udførelse: Stol med skal i eg med forsidepolstring i sort læder, med ben i eg. Mål: H:80 x B:46 x D:51 cm. Sædehøjde: 47 cm.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Magnus olesen pause barstol med rødt pol...

1873.75 DKK

Denne Pause barstol fra Magnus Olesen er en demo barstol. Pause Barstolen er en klassisk barstol med rødt fame polster på sædet og krom stel med fodstøtte. Stolen er i et let design og passer til mange høje borde. Mærke: Magnus Olesen Pause Stand: Brugt Udførelse: Sæde med rødt fame polster, på stel krom. Mål: H:82 x B:41 x D:35 cm. Siddehøjde: 82 cm.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Magnus olesen møde- og konferencestole i...

1000.00 DKK

Den brugte Magnus Olesen møde- og konferencestol i læder med armlæn er en klassisk konference og mødestol med krom stel. Stolen er dansk produceret.  Mærke: Magnus Olesen Stand: Brugt Udførelse: Stolen har læder på sæde og ryglæn, sorte armlæn på krom stel. Mål: Side højde 47 cm, sæde B 41 x D 42 cm Max B 64 x H 81,5 cm på stolen.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Magnus olesen contact konferencebord med...

5743.75 DKK

Det brugte Magnus Olesen Contact konference-/mødebord med sort plade og stel i krom er et moderne udseende bord til møde- eller konferencelokalet. Det er et solidt og stilrent konferencebord, hvor der er god plads til mødedeltagerne. Bordets bredde gør, at der også er god plads til bærbare computere, mapper, notesbøger og andre ting, der skal bruges til mødet. Bordet har hjul, så det kan let flyttes i forbindelse med rengøring, eller hvis du skal bruge det i et andet rum. Hvis du mangler konferencestole til bordet, så kan du se vores udvalg ved at klikke her. Bordene stables ved at tippe bordpladerne. Det vil side, at bordet f.eks. kan stå mere eller mindre fladt op ad en væg, når det ikke er i brug. Mærke: Magnus Olesen, Contact | Design: Busk + Hertzog Stand: Brugt Udførelse: Sort bordplade med lige ABS kant og forkromet stel med hjul. Mål: H:72 x L:200 x B:100 cm. OBS: Mindre brugsspor forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Magnus olesen konferencestol i bøg med b...

3125.00 DKK

Den brugte konferencestol fra Magnus Olesen er en meget komfortabel stol til mødebordet eller i loungeområdet. Stolen har blå polster på sæde og ryg, og stellet er i bøg. Stolene kan stables for let opbevaring, når de ikke er i brug. Mærke: Magnus Olesen Stand: BrugtUdførelse:  Sæde og ryg med blå polster, stel i bøg. Mål: H:77,5 x B:61 x D:57 cm. Sædehøjde: 46 cm. OBS: Brugsspor forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Konferencebord med ny sort bordplade og ...

2500.00 DKK

Det brugte konferencebord i sort, har en kraftig bordblade der giver bordet et flot kvalitets look. Det brugte konferencebord er et mødebord der er stilfuldt og står godt til de fleste konference og mødestole. Det brugte konferencebord har med sine 138 cm lang bordplade, god plads til at holde møde ved med mange papirer og mapper.   Mærke: Magnus Olesen Stand: Ny/Brugt Udførelse: Konferencebord med ny malet 32 mm tyk sort plade med faset kant og Ahorn ben. Mål: 138x76 cm

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS