Kontormøbler

5
Ultimate MX Gamer stol, hvid

Ultimate MX Gamer stol, hvid

2.899 kr.

Gamer stol i lækkert hvidt design med RGB belysning langs kanten. RGB belysning med 332 tilstande Praktisk opbevaringslomme til powerbank PU læder i hvid farve Ekstra puder til lænd og nakkestøtte Justerbar højde Løft og sænk armlænene Ergonomisk designet Hydraulisk gasventil 5- spids akselafstand og nylon hjul Kan vippes 90 - 180 grader Max vægt: 120 kg Max højde: 185 cm

5230 Odense M
i går
XL-Møbler.dk
Gamer stol

Gamer stol

550 kr.

Don One - Gambino gamer stol sælges (hvid/sort Carbon) Stolen er lavet i PU læder og har 4D justerbare armlæn, samt hovedstøtte- og rygstøtte pude (begge ting i velour). Stolen er fra august 2020, men er ikke blevet brugt siden april i år - den er rengjort og klar til nye eventyrer med en ny ejer. Stolen er super god at sidde i - og man kan sidde i den længe uden at det kan mærkes. Stolen sendes ikke! - og kan prøves/afhentes i Ribe.

6760 Ribe
12. jun.
Jonas kontorstol - Hvid/Grå

Jonas kontorstol - Hvid/Grå

1.499 kr.

En kontorstol skal være funktionel, komfortabel og ergonomisk. Men hvis den oven i det er æstetisk elegant så har vi ramt kernen. Vi har her med en perfekt model at gøre, som udover sin komfort giver et strejf af elegance til dit kontor takket være sine lakerede stålfødder. Med komfortabelt armlæn, hejsefunktion og et ryglæn i trådet stof, får du her en stol, som du ikke kan sige nej til.

5230 Odense M
i går
XL-Møbler.dk
Sæt med 2 stk. ac3 kantinestole i hvid

Sæt med 2 stk. ac3 kantinestole i hvid

2493.75 DKK

Disse to AC3 stole har sæde med armlæn i hvid plast, og et hvidt metalstel  Stolene har en god sidde komfort og er nemme at vedligeholde. Det er to demostole fra et showroom, så de står i god stand. OBS: Stolene sælges samlet som et sæt med to stole. Mærke: Andersen Furniture Stand: Demo Udførelse: Skal i hvid plast på hvidt metal stel. Mål: H:80 x B:59 x D:55 cm. Sædehøjde 46 cm. OBS: Få brugsspor kan forekomme - se billedeksempel.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS
IKEA kontorstol

IKEA kontorstol

30 kr.

Fin hvid Ikea stol sælges. Det ene armlæn er beklædningen gået i stykker, men det kan fjernes på begge sider. Ryggen kan bruge lidt rengøring. Hvis man er frisk på at fikse disse ting, har man en flot stol til det lyse kontor. Der medfølger ekstra betræk til sædet.

8600 Silkeborg
9. jun.