Sofasæt

8
Chenell 3+2 pers sofa - Blå velour Riviera 79

Chenell 3+2 pers sofa - Blå velour Rivie...

9.498 kr.

Chenell 3+2 pers sofa - Blå velour Riviera 79, Chenell 3+2 pers. sofasæt med blødt og elegant mørkeblåt velourbetræk og stilrene sorte metalben. Sofaerne er solidt opbygget med fjedre og kvalitetsskum i sædet, som i kombination med de store, velpolstrede ryghynder giver en særdeles behagelig siddekomfort. Et stilfuldt sofasæt i eksklusivt og indbydende design, der rammer tidens retrotrend i boligindretningen.

Hele landet
tir.
XL-Møbler.dk
Genova 3+2 pers. sofasæt - Koksgrå

Genova 3+2 pers. sofasæt - Koksgrå

9.998 kr.

Genova 3+2 pers. sofasæt - Koksgrå, Genova 3+2 pers. sofasæt. Genova sofaen er kendetegnet ved sit enkle design med lige linjer og smukt olieret træstel, som giver fornemmelse af kvalitet og designbevidsthed, Sofaen er opbygget med en behagelig skum i sæder og ryg, som de fleste vil føle stor komfort i. Sofaen kan også specialbestilles i andre farver og stoffer, som findes under "stofstudio" enten på siden eller i en af XL Møblers butikker.

Hele landet
tir.
XL-Møbler.dk
Genova 3 pers. - Koksgrå

Genova 3 pers. - Koksgrå

5.499 kr.

Genova 3 pers. - Koksgrå, Genova sofaen er kendetegnet ved sit enkle design med lige linjer og smukt olieret træstel, som giver fornemmelse af kvalitet og designbevidsthed, Sofaen er opbygget med en behagelig skum i sæder og ryg, som de fleste vil føle stor komfort i.

Hele landet
tir.
XL-Møbler.dk
Genova 2 pers. - Koksgrå

Genova 2 pers. - Koksgrå

4.499 kr.

Genova 2 pers. - Koksgrå, Genova 2 personers sofa er kendetegnet ved sit enkle design med lige linjer og smukt olieret træstel, som giver fornemmelse af kvalitet- og designbevidsthed, Sofaen er opbygget med en behagelig skum i sæder og ryg, som de fleste vil føle stor komfort ved.

Hele landet
tir.
XL-Møbler.dk
Boston 3+2 pers. sofasæt - Sort læder

Boston 3+2 pers. sofasæt - Sort læder

10.998 kr.

Boston 3+2 pers. sofasæt - Sort læder, Boston 3+2 pers. sofasæt i flot og funktionelt design. Sofaerne er betrukket med sort regenereret læder og forsynet med store, velpolstrede ryghynder, hvilket sikrer, at siddekomforten er særdeles behagelig. Sofaernes slidstærke læderbetræk er udført med elegante kvadratsyninger, der kombineret med det bløde formsprog og de stilrene ben i krom, giver dette sæt et elegant og eksklusivt look. Det ideelle valg, hvis du værdsætter tidløst kvalitetsdesign og ikke vil gå på kompromis med komforten.

Hele landet
tir.
XL-Møbler.dk

Chenell 3+2 pers. sofa - Mørkeblå Rivier...

9.498 kr.

Chenell 3+2 pers. sofa - Mørkeblå Riviera 79, Chenell 3+2 pers. sofasæt med blødt og elegant mørkeblåt velourbetræk og stilrene sorte metalben. Sofaerne er solidt opbygget med fjedre og kvalitetsskum i sædet, som i kombination med de store, velpolstrede ryghynder giver en særdeles behagelig siddekomfort. Et stilfuldt sofasæt i eksklusivt og indbydende design, der rammer tidens retrotrend i boligindretningen.

Hele landet
10. maj.
XL-Møbler.dk

Sofa

1.000 kr.

Sofa, 2 sofaer (3+2 personers sofaer) koksgrå uld stof, lyse træben, sælges. Købt i møbelhus i Hellebæk for ca 24.000kr. Mål stor sofa: Længde 207, dybde 72, siddedybde 53, højde 64, indvendig 179. Lille sofa (medfølger gratis) Længde 150, dybde 72, siddedybde 53, højde 64, indvendig 120. Pris 1.000kr

2100 København Ø
9. apr.

Sofa

500 kr.

Sofa, Lækker, stor sofa sælges

5000 Odense C
6. apr.